När bevisen talar för sig själv

Ni vet ju att jag trivs som singel (även fast jag kan sakna närhet nåt så otroligt ibland) men en sak som jag tycker är jobbigt med att vara singel, och framför allt med att vara ensam, är alla saker som jag inte kan. Eftersom jag inte har några män i min familj så har jag liksom ingen självklar att fråga om hjälp och det känns ofta rätt jobbigt för jag hatar att be andra om hjälp. Som balkongen, har hört otaliga gånger att den behöver oljas in "för att den stöter bort vatten då" men aldrig riktigt hajat grejen. Har heller aldrig velat be någon om hjälp. Alla ha ju liksom sitt eget, och varför skulle någon vilja hjälpa mig? Jag har ju ingenting att erbjuda i gengäld liksom. Jag kan ju självklart googla och läsa på hur man ska göra men då blir det lätt att jag låter bli att göra det istället.
Är flitig användare av kokosolja. Bästa kroppsprodukten genom tiderna (förutom eight hour cream och calendula). Hej babyhud! Använder den till allt. Speciellt fötterna. 
Ikväll kom en regnskur (så välbehövligt för övrigt - längtar till hösten!) och när jag skulle stänga balkongdörren så förstod jag det här med att vattnet söts bort om jag oljar in balkongen, haha. Kanske dags att ta den där google-lektionen i att olja balkongen trots allt. Och den om att spackla och måla om för att sedan bygga om min walk in closet. Borra, sätta plugg och allt det där, byta strömbrytare, byta handtag och låsvred. Det är ju inte direkt hjärnfysik men jag antar att jag bara är så rädd för att göra fel så att det blir fult. 
Är generellt sätt väldigt rädd för att misslyckas. Har missat en hel del grejer genom åren på grund av det. Trots att jag vet att det bara är att göra om och göra rätt.. Det här kanske kan bli min försökskanin. Kan ju inte bli värre än att det blir fult. Och då kan man väl kanske lösa det då. Går ju alltid att lägga en matta över så att det inte syns.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer