När det fortfarande finns hopp


God morgon solstrålar! Jag var uppe straxt efter klockan sex i vanlig ordning. Gick upp och bakade bröd igen. Sån lyx att ha tid att göra det på morgonen. Även om det bara tar 20 minuter så är det ingenting som jag prioriterar när jag jobbar. Nu när jag börjar på nytt jobb så kommer jag säkerligen få nya morgonrutiner. Förstår ni att jag börjar tidigare än idag men kan ändå sova en timma längre än vad jag gör idag? Så. Himla. Härligt. Nog om arbete för jag har semester.

Det första som jag gör när jag vaknar är att gå och öppna balkongdörren och kolla hur mina blommor mår, se om de behöver mer vatten. Förra helgen så friserade jag mitt citrusträd. Klippte bort alla döda grenar och kvistar, och som ni kanske ser var det en hel del, men ser ni alla knoppar som kommer? Och ser ni blommorna som är på väg på sista bilden? All min kärlek har gett resultat. Så häftigt! Kommer nya frukter också. Har fått flera stycken nya citrusfrukter.

Älskar att brygga kaffe på morgonen och gå ut och sätta mig på balkongen bredvid trädet och kanske ta en liten tomat att tugga på (reagerar fortfarande inte på tomaterna!) medan jag spanar ut över omgivningen. Tänk att alltid ha sånt här väder och kunna njuta av frukosten på balkongen. Då hade jag utan tvekan gått upp tidigare även på arbetsdagar bara för att få njuta av solen och lugnet..

Dags att kasta mig i duschen. Ska snart åka och hämta tantaluran för att åka till Järna och fika. Byter stranden för en dag för att umgås med henne. Min hy behöver dessutom få återhämta sig lite. Jag har inte bränt mig, men jag är lite öm i hyn så det gör mig gott att göra någonting annat för en dag.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer