När går en kärlek till överdrift?

Inlägget innehåller reklamlänkar

Gråa klackar, Bon Prix // Svarta klackar med spets (har 2 likadana par!), Skopunkten // Svarta klackar med låg klack, Marypaz // Gröna ballerina i sammet, Skopunkten // Mysigaste tofflorna, Lindex


På tal om skor igår, tänkte att jag skulle visa upp min skosamling på kontoret. Som jag har nämnt tidigare (så många gånger nu, haha) så sitter jag på ett kontor i en lagerbyggnaden. Är en av få i klänning. Dom flesta bär lagerkläder och säkerhetsskor (och dom flesta är män) så jag förstår att dom är oförstående över min skogarderob och jag förstår att dom skrattar, men alltså, jag kan väl inte vara den enda som inte tycker om att gå i samma skor en hel dag? Och så behöver jag ju ha olika klackar beroende på vad jag har på mig? Och platta skor om jag kommer till jobbet i klackar och behöver låta fötterna vila en stund. Och tofflor behöver jag när jag fryser om fötterna (har en filt också att linda in mig.i när jag fryser). Och då kanske ni tänker att om jag har tofflor så behöver jag ju inte ha ett par ballerina också? Men ballerinorna kom först, och sen vill jag inte gå på toaletten med mina tofflor. Kan ju ha skvätt kiss på golvet vid toastolen eller vara jättesmutsigt på golvet. Ibland går jag barfota inne också.

Förstår ni nu hur svårt det kommer att vara för mig att välja ett(!) par klackar att ta med på resan?


Svarta klackarna i spets älskar jag verkligen. Så pass att jag har två identiska par. Ett par på jobbet och ett par hemma. Dom är bland dom skönaste klackarna som jag ägt, och det konstigast av allt att dom är från Skopunkten. Mina är dessvärre slut i butik (mina går dock att köpa - båda är i gott skick!) men här finns ett par liknande och snyggare.
Mina gråa klackar var så osköna när jag fick hem dom. Så himla osköna. Trodde aldrig att dom skulle växa sig på mig och forma sig till den grad att dom idag är favoriter i skogarderoben och klackar att bära en hel dag. Här finns ett par likadana. Lutar åt att dom får följa med i väskan. Känns stiligare med stilettklack än bred klack.
Svarta låga skorna i sammet är mina vardagsklackar (hade dessa på mig till jobbet, dom står alltså inte som en inventarie på kontoret likt dom andra). Perfekt klack för en hel dag och passar till a l l t. Är dock för vardagsfina för att få en plats i väskan. Har fått många frågor om dom genom under vår tid tillsammans, dom är från Marypaz. Tror dock inte att det går att beställa till Sverige men här är liknande.
Och mina tofflor, min älskade tofflor. Förra årets från Lindex, men tror inte att dessa finns i år, men däremot så finns det så mycket andra fina tofflor i år. Annars går alltid ett par UGG's eller Shepards hem.


Jag är en riktigt skoholic.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar