När internetdejting går fel


Okej, kan vi prata lite om det här med internetdejting?
Vi har ju redan avklara att jag är singel och trivs med att vara singel men likväl som jag trivs med mitt eget sällskap så tycker jag om att kramas, kyssas och skeda med män. Har ju trots allt en förhoppning om att finna någon att dela livet med.

Matchade med en man på Tinder. Vi började chatta. Först lite flyktigt men sedan övergick det till att vi chattade hela dagarna. Till vi bytte nummer och började smsa hela dagarna. Vi bestämde dejt. Några veckor fram då båda var väldigt upptagna. Måste erkänna att jag var förväntansfull vid tanken på dejten. Han hade planerat att lära mig att spela golf och sedan så skulle han laga middag.

I natt så ringde han mig. Vi pratade över en timma. I förbifarten nämnde han att vi borde ses imorgon (alltså idag) och jag la inte så mycket mer eftertanke i det. Så idag så ringde han, frågade om han skulle komma över. Tyckte det lät som en bra idé. Varför vänta när vi ändå fann en lucka? Så han dök upp. Stilig och allt det där. Vi satte oss och började prata och han ville direkt kramas. Tänkte inte mer på det. Vi slog på en film. Och han var ju så klart inte intresserad av filmen. Så innan filmen var slut så åkte han när han insåg att jag inte tänkte ligga med honom. Hade ju verkligen misstolkat varenda signal. Vem i hela fridens namn orkar spendera en vecka på någon bara för att få ligga?! Och här kommer det. Då skickar jag ett sms och ber om ursäkt om han hade missuppfattat mig. Varför ber jag om ursäkt?! Jag har ju inte gjort någnting fel. Varför får jag dåligt samvete?! Jag har inte ens gjort sken av att vilja sexa loss på första dejten. Det är inte riktigt min kopp av te. Så jag vet inte vad som gör mig mest arg, att jag ber om ursäkt, att jag får dåligt samvete för att jag inte vill kasta kläderna eller att han antar att vi ska hoppa i säng, blir besviken och drar. Vet ni vad han svar var? Ingen fara. Ingen fara?! Jag vet inte riktigt hur jag ska kommentera det utan att tappa det helt.

Vet inte hur jag lyckas träffa varenda joker i hela dejtingvärlden. Ni skulle bara veta. Förra mannen som jag träffade hängde sin pistol i sitt hölster i min hall. På andra dejten. Mannen innan det såg ut som om att han kom från serien Vikings när han dök upp. Med en låda ljus i present. Han fick en allergisk reaktion under middagen vilket gjorde mig lycklig för att jag trodde att han skulle gå hem. Tji fick jag, han tröck i sig en karta medicin och stannade kvar. Jag har internetdejtat i åtta år. Det blir en hel del historier.

Är det bara jag i hela vida dejtingvärlden som inte vill klä av mig naken och sexa loss på första dejten? Är det bara jag som vill lära känna någon innan jag hoppar i säng? Vad hände med charm, spänning och romantik?
Jag vet inte varför jag ens skriver det här för jag vet egentligen svaret på det, men det kan väl inte bara vara mig det är fel på?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Anna ,
Haha herregud! Mer historier om dina dejter tack! Riktigt underhållande Bara du har is i magen så kommer du träffa någon. Tyvärr är ju ofta alkohol inblandat i den spontana dejtingvälrlden.. Men har du provat åka in till stan och sätta dig på någon uteservering? Du skulle nog få napp snabbt så fin som du är. Lycka till
None
Nettan,
Åhh vad snygg outfit 😃 😃
nouw.com/Nettan
Rebecca,
jag håller verkligen med dig, alltså blir så trött varje gång det händer.
spaceherosuits.webblogg.se