När jag mår som bäst

Så skönt med halvdag igår. Var en runda på stan i jakt på en vinterjacka. Utan tur. Ska ut på en runda idag också. Kom hem tidigare än vanligt så kastade genast på mig pyjamas. Och ja, ibland har jag skor på mig inne all American style. Slängde ihop en limpa så att jag hade bröd till frukosten idag medan middagen puttrade på spisen. I såna här stunder mår jag som bäst. Älskar att stå vid spisen. Jag gillar att känna att jag tjänar mina egna pengar men jag tycker precis lika mycket om att stå vid spisen, och att ta hand om min man (när jag väl har en). 


Brukar köpa chiafrallor till frukost och igår så stod jag vid kyldisken och kollade på olika glutenfria bröd. Chiafrallor kostar 32 kronor för 4 små bröd. För att bli mätt så behöver jag äta 2 frallor. Dom är fantastiskt goda, men att baka en limpa som räcker längre kostade mig 9,90 kronor så bestämde mig för att baka mitt eget bröd. Det är ju dessutom bättre att baka eget bröd så att en kan styra över ingredienserna och slipper e-ämnen. 
Har sovit 12 timmar i natt. Så skönt! Ikväll ska jag äta middag på Mira Mar. Så mysigt! For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer