När jag trodde en kändis gillade mig men bara ville låna pengar

Det här kan vara en av de konstigaste konversationerna som jag har haft med någon. Hade inte tänkt visa upp den, och har tagit bort namnet på personen i fråga eftersom jag lovade att inte hänga ut honom, men jag är ju rätt öppen med hur det går i jakten på kärleken och det här är ju en av dom som ligger i topp 10 av dåliga upplevelser.

Den här tv-kändisen hade jag spanat på ett tag och följt på Instagram. Rätt känd från tv men också från sociala medier. En dag tog jag mod till mig och skrev att jag tyckte att han var snygg. I tron om att han inte skulle svara. Tänkte att han måste bli överöst med meddelanden av tjejer som tycker att han är snygg. Tji fick jag. Han svarade. Och ville låna 30 000 kronor.Jag undrar hur många han har försökt det här med, och jag undrar hur mycket pengar som han har fått ihop utav att göra så här. Känns lite som hon Catrin som sålde biljetter utan att ha biljetter..

For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Andreas,
Jag råkade ut för en som utgav sig för att vara Hillary Duff. Där var det att jag skulle få 25% av 500 000 dollar om jag tog hand om en väska åt dom så att hon skulle slippa betala skatt på det och nästa steg var kontonumret. Jag blockerade användaren omedelbart och polisanmälde för scamming. Om nån annan läser detta " Om nån Ni inte är 100 på börjar prata pengar i vilken än form. låna förvara eller kontonummer. Blockera och polisanmäl direkt och som här ovan spara kopior på samtalet. Det här är det senaste formen av nätfiske och bedrägeri
None
Hanna,
Vad konstigt gjort av honom!
hannafialotta.blogg.se
anna,
va det simon fråb biggest looser
None
Johanna Hartman ,
Hör gärna av dig för jag har fått samma mess. Har skickat PM på Facebook så återkoppla gärna Johanna Hartman
None
Johanna Hartman ,
Hör gärna av dig för jag har fått samma mess. Har skickat PM på Facebook så återkoppla gärna Johanna Hartman
None
Days by Johanna,
åh lagom skumt... 😟
daysbyjohanna.se