När konsumtion går till överdrift

Vilken dag igår!

Startade dagen på gymmet. Ett lugnt och lätt benpass. Lätta boxböj och lite maskiner. Eftersom knät är skadat igen så vågar jag inte ge mig på tunga vikter innan jag har varit hos sjukgymnasten på fredag.

Efter gymmet så svidade jag om till bikini och åkte till stranden. Älskar verkligen att bara vara. Att gör det som själen vill göra för stunden. Och hur fina är inte mina nya sandaler? Har aldrig varit mycket för sandaler då jag alltid hatat att visa mina fötter, men sen jag började med pedikyr så känns det lite bättre. Låg där tills jag blev både för rastlös och för hungrig.

Igår gick jag in i garderoben och så kände jag bara en uppgivenhet av alla kläder. Egentligen så började uppgivenheten redan innan jag gick till gymmet. Träningsbyxorna som jag bar till gymmet var starten på det hela. Hade inga rena träningsbyxor men hittade dom där ovan. Med prislappen kvar. Ålade mig in i dom. Riktigt korvskinn men tänkte att det gick väl ann. Lite vakar på sidan men ingen större fara. Tills jag kom till gymmet och gjorde boxböj och såg att böjen gjorde att jag fick cameltoe när jag satt ned. Då kände jag bara att nej, nu får det fan vara nog med att spara för små kläder.

Det finns så mycket kläder som jag har sparat sen jag blev sjuk med tanken att jag ska ha dom när jag går ned i vikt igen, men jag är så less på det mantrat. Jag vill ha kläder som jag kan ha nu. Jag ser ut så här nu. Om jag går ned i vikt i framtiden, då får jag köpa nya kläder för mitt mål är inte längre att komma i kläderna i storlek 36 som hänger i garderoben - mitt mål är att må bra. Oavsett storlek. Ni förstår inte hur mycket kläder vi pratar om. Bilderna ovan gör sig inte rättvisa. En tjejkompis var och köpte 15 plagg igår för 30 riksdaler styck. Mycket är aldrig använt eller har till och med prislapparna kvar. Blir lite äcklad av mig själv för att jag har handlat så mycket som jag inte ens använder. Förstår ni hur mycket pengar det ligger i dom här högarna? Då har jag inte ens räknat med alla skor och väskor..


Måste. Konsumera. Mindre.


Nej, nu ska jag ta på mig ett par rena träningsbyxor i RÄTT storlek och gå till gymmet för cardio.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer