När livet känns extra tungt att bära


Igår var jag så produktiv. Såg till att elen blev uppsagd, ringde och sa upp min hemförsäkring, tecknade ny hemförsäkring, adressändrade och viktigast av allt, tecknade reseförsäkring. Igår kändes det som om att jag hade koll på läget. Idag känns det allt annat än som att jag har koll på läget.

Känner mig otroligt stressad över allting idag. Det är så mycket som måste göras. Rensa lägenheten, bli av med alla mina saker(!), packa det lilla som ska sparas, inhandla det som behöver köpas (väskor, dator, kamera, en del mediciner, solkräm, reselakan etc), boka flygbiljett ut från Filippinerna, sälja bilen (det känns mest stressigt just nu. Jag behöver den till 31 oktober men åker 4 november så på 4 dagar behöver jag sälja den), praktiska saker för dom 3 nätterna som jag är hemlös innan jag åker och jag har säkert ändå glömt hälften av sakerna som stressar mig. Och jag är så trött. Det börjar kännas att jag bara haft 2 veckor semester på 2 år. Idag så känner jag mig bara uppgiven, ledsen och stressad.

Idag så önskar jag att jag slapp gå och lägga mig ensam. Idag så önskar jag att det fanns en stor varm famn att krypa ned hos för idag så känns livet extra tungt att bära. Det var länge sen som jag kände mig så liten som jag gör idag. 


Snart slår klockan i alla fall läggdags så att jag får vakna upp till en, förhoppningsvis, bättre dag imorgon.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Kan det inte vara värt att hyra en bil någon vecka eller två i oktober så du kan försöka sälja bilen tidigare? kan ju vara värt att överväga.
Ankarstrand
Ankarstrand,
Det är en bra tanke, men då är det mer värt att sälja bilen till en förmedlare som tar den på plats. Får mindre för bilen då, men då går jag kanske lite plus gentemot om jag säljer den snabbt och hyr bil. 😊
nouw.com/ankarstrand
Linn
,
Nja det är inte säkert. Beror ju såklart på vad bilförmedlaren kan ge. men en bil kan du ju hyra för 289kr/dygn. Enda som tillkommer är drivmedel. säg att du behöver den 10 arbetsdagar. Men du har kanske rätt. Vet bara att vissa bilar är rätt billiga att hyra. 🙈 då kan du ju räkna av kostnad för skatt och försäkring under den perioden också.