När livet stressar en

Här är jag med ett halvkrystat leende. På mig syns det direkt när jag inte lyser inombords.

Just nu stressar livet mig. Det kanske är konstigt att säga, men jag är stressad av att leva, och just nu så tycker jag inte att livet är roligt. Jag vill inte leva det här livet. Det är inte så att jag inte vill leva, för det vill jag. Jag älskar att leva. Bara inte det livet som jag lever just nu. Har dock alltid en sån här period varje år då jag tycker att livet inte känns meningsfullt. Nu tror jag däremot att det även är för att åldern gör sig påmind och jag inte har hittat meningen med mitt liv än. Jag vet inte vad jag vill göra i livet men jag vet att jag inte vill göra det som jag gör idag.

Livet känns otroligt tungt att bära just nu så resan till Kroatien kunde inte komma mer lägligt. Trots att det bara är tre nätter. Så tacksam också att hotellet löste det med att dom hämtar mig på flygplatsen så att jag slipper sova på hostel en natt.

Men en sak som jag är säker på och det är att det är så skönt att ha gjort sig av med internet. Jag får ut så mycket mer av min lediga tid. Jag ska"slipper" dökolla på serier. Klart att jag inte behövde det innan heller men det var så lätt att bara sätta på någonting för sällskap. Idag har jag istället träffat en kvinna som jag håller väldigt kär och ätit middag och pratat om livet. Hon är en av dom få människorna som jag verkligen känner att jag kan vara precis som jag är med. För hon är precis som jag. Lika trasig och lika knasig. Hon förstår utan att jag behöver förklara. Efter middagen så svidande jag om för ett litet benpass på gymmet. Har svårt att få till träningen när jag inte lyser på insidan men idag fick jag feeling så passade på.

Nu ska jag svida om till pyjamas och lägga mig och läsa istället.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar