När man lämnar butiken med en olustig känsla


Inlägget innehåller adlinks

1. HÄR (REA) // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Var så peppad på att köpa nya underkläder igår. Älskar fina underkläder! Har kanske alldeles för mycket underkläder men någonting som jag inte har är en svälsittande svart BH så tänkte att jag skulle köpa en snajdig en igår. Och vem kan egentligen ha för mycket underkläder?


Gick till Hunkemöller. Handlar det mesta av mina underkläder där. Sexiga underkläder till humana priser. Vanligtvis tycker jag att deras personal är alldeles för påstridig vilket gör att det tar emot att gå och handla där men ofta räcker det att säga att säga att en säger till om en behöver hjälp så tar dom ett steg bakåt. Igår räckte dock inte det och igår var något utöver det vanliga.

Stod i omklädningsrummet och ringde på dörrklockan. Behövde en ny storlek. Hon kom, öppnade dörren vidöppen när hon pratade med mig och när hon gick för att hämta en storlek så lämnade hon dörren vidöppen(!). Där stod jag med tuttarna i vädret och dörren vidöppen. Ingen fingertoppskänsla alls. Och väl tillbaka kom hon även med en annan BH som hon insisterade på att jag skulle testa för att den var "någonting utöver det vanliga". Trots att jag flera gånger sa att jag inte var intresserad av den typen av BH. Fortsatte inte att testa utan klädde på mig och gick därifrån.

Att testa underkläder är för många en jobbig upplevelse i sig. En står där naken och utlämnad. Och att någon då bara går därifrån med dörren vidöppen.. Nu är det här en butik för kvinnor och omkläningsrummet ligger rätt dolt, och framför allt så är jag rätt bekväm i mitt eget skinn, men jag tycker ändock att det visar brist av respekt. Och att försöka tvinga på någon någonting likt en försäljare på gatorna i utlandet gör dessvärre inte att jag känner mig mer bekväm i att handla i den butiken. Vanligtvis så är Hunkemöllers personal påstridiga men respektfulla så troligtvis så kommer jag att gå tillbaka och handla men inte när detta butiksbiträde jobbar. Som tur är så går det att beställa deras underkläder på nätet, och som tur är så börjar andra butiker också få in fina underkläder så jag kommer inte behöva med tuttarna i vädret och rumpan bar men jag gick därifrån med en olustig känsla och med en besvikenhet. Och framför allt så gick jag därifrån tomhänt när jag hade planerat att handla. En förlust för både mig och butiken.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer