När man överraskar sig själv


Ville bara kika in och säga hej!

Har varit på ett möte idag som var.. spännande. Det liksom tog en oväntad vändning. Jag skulle skriva på ett avtal och väl där så insåg jag att det var väldigt förskönat på telefonen och inte riktigt det vi kom överens om så jag skrev inte på det. Känner mig faktiskt rätt häftigt just nu. Att jag liksom hade tillräckligt skinn på näsan för att stå på mig. Och jag tror att det gynnar mig i slutändan. Jag får ett nytt avtal imorgon som ska vara korrigerad i enlighet med det vi tidigare pratade om. Kanske inte helt, men jag hoppas att vi kan mötas på mitten och då är jag så väl nöjd som tacksam. För några år sedan så hade jag aldrig vågat säga ifrån, men nu känner jag mig så glad över att jag gjorde det.

Hajar ju att ni vill veta vad jag har för roligt på gång, men tills avtalet är påskrivet och klar och vi båda är nöjda så kan jag inte berätta, men förhoppningsvis så kan jag skåla över nyheten imorgon. Och kanske hoppa jämnfota.

Nu så ska jag smälta mitt eget agerande med sötpotatispommes och kycklingkorv framför Tyrant.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer