När man överraskar sig själv
Kan inte ladda upp bilder i bloggen av någon anledning så får använda gamla bilder så tills det fungerar igen..

Vill mest kika in och skryta om mitt träningspass. Gick ned för att köra intervaller men blev så nyfiken på vad jag kan ta i backsquat nu efter operationen och efter att inte ha tränat benen speciellt länge. Fick klartecken att träna ben för bara några få månader sen. Så efter uppvärmningen så tänkte jag att jag skulle testa hur tungt jag kunde göra en etta på. Och jag byggde, och jag byggde, och jag byggde.. Väl på 90 kilo så vågade jag inte fortsätta utan någon som passade. Hade kunnat fortsätta med en box under stjärten men stannade där. Gjorde en femma på 85 kilo. Så roligt att känna att styrkan börjar komma tillbaka. Och framför allt att knät håller! Efter det så körde jag bänk. Gick bra för att inte ha kört bänk på två år men är så svag! Bänk har alltid varit min svaga punkt när det kommer till styrka och det gör att jag inte jobbar på den heller. Vilket är dumt så klart för då kommer jag ju aldrig att bli starkare heller men det ska det bli ändring på nu.
Avslutade passet med 6 minuter tabata; power cleans, barbell row (som jag bytte till thrusters och dips också), battle ropes och axeldrag med kettlebell.

Nu känns världen lite ljusare igen. Kan inte förstå hur jag inte har förstått storheten med träning innan jag började med crossfit.

Har precis slängt i mig en paprika- och hallonsmoothie och havregrynsgröt på havgryn, havremjölk och ägg. Blir så krämigt och gott med ägg i.
Dricker alltid smoothie till frukost på vardagarna (vanligast är spenat- eller grönkålssmoothie) men på helgen tycker jag om att äta två rostade glutenfria mackor så då dricker jag min grönsakssmoothie till lunchen då den innehåller dagens dos av MSM (adlink).

Dagens smootihe innehöll;
1 liten röd paprika
100 gram hallon
1 banan
3 dl vatten
1 skopa MSM
Pressad citron
Ingefära


Nej, nu ska jag hoppa i duschen och erövra den här dagen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer