När man svettas på ställen man inte visste fanns


Jag älskar att glida omkring i underkläder (eller naken) hemma. Så här har jag glidit omkring hela kvällen. Förutom när jag var på gymmet och rev av 50 minuter cardio. Kör till och med min 30 minuter stretch i underkläder eller naken. Det är så varmt så det går inte att ha på sig mer än underkläder inne just nu.

Någonting som jag faktiskt kommer att sakna när jag reser (förutom kaffe dårå) är hösten. När jag säger det så höjer alla på ögonbrynen, men jag ä l s k a r hösten. Det är min favoritårstid.


Rev som sagt av ett träningspass. Efter tjugo minuter på trappmaskinen så sprutade svetten. Av någon anledning så har jag börjat svettas något fruktansvärt på mina armar. Har aldrig gjort det förut.

Häromdagen sa jag upp mitt gymkort. Känns väldigt märkligt att säga upp saker. Mormor påminde mig om att jag måste säga upp min el också. Det är så himla mycket att tänka på.. Det var ju inte direkt bara att packa väskan att åka om vi säger så.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar