När midsommarafton inte blir som planerat


Första gången som jag firar midsommar utan att fira midsommar. Var hemma hos mina favoriter. Tanken var att vi skulle åka till ett midsommarfirande eller kanske till och med ligga på stranden och glassa. Molnen kom och mamman fick huvudvärk så jag hävisade mamman till sängen och satte mig i soffan och tittade på film med mina favoriter. Finns det någon bättre känsla än när barnen självmant kommer och kryper upp i ens knä för att mysa? Bästa av allt är att en kan lämna tillbaka dom när dom börjar att skrika och slåss, men igår myste vi heeela dagen tillsammans. Så mycket bättre än att stå och huttra vid en stång.

Så skönt att det är två lediga dagar kvar på den här helgen. Ska starta den här dagen med att åka och träna. Sen är min lördag helt planlös, men imorgon är det full fart igen med frukost hos Hermella och sedan barnkalas.

Riktigt njuter av att vara ledig just nu. Behöver verkligen samla mina tankar och återfå lite energi och glädje.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer