När nog är nog

Får så otroligt mycket hemska meddelande på dejtingsiter. Får hutlösa förslag från män som vill vara otrogna, från män som vill kissa på mig och från män som skriver hur dom vill knulla mig så hårt att jag går av på mitten. Jag skrattar oftast åt det och rycker på axlarna, men meddelande som meddelandet nedan..

När jag väljer att dela med mig av alla hemska meddelanden som jag får så brukar jag ändå cencurera avsändaren men i det här fallet så tycker inte jag att han förtjänar det. Har inte kunnat släppa det här meddelandet på hela dagen.
Har aldrig varit inne på hans profil innan han skrev till mig och jag har heller aldrig skrivit ett meddelande till honom. Varför känner han ett behov att påpeka min vikt? Han vill ju uppenbarligen inte dejta mig? Men okej, så för att jag har en sjukdom som har gjort att jag gått upp i vikt så kan inte jag vara intresserad av kost och hälsa? Vet han vad det gör för självförtroendet att vara i sin bästa form någonsin och få en sjukdom som gör att ämnesomsättningen lägger av helt som i sin tur gör att allting som går in i kroppen omvandlas till fett? Vad det gör för självförtroendet att alla kläder blir för små utan att kunna hejda det? Jag kommer att få äta medicin för det här resten av mitt liv, och jag får kämpa hårdare än de flesta andra, friska människor, för att komma tillbaka till den formen som jag var i innan jag blev sjuk. Och alla som känner mig vet hur mycket jag kämpar och sliter för att komma dit.
Vägen är lång och krokig men inte omöjlig för mig, men tänk om jag istället hade haft en annan sjukdom, låt oss säga cancer och åt mediciner som gjorde att jag blev överviktig och svullen under tiden som medicinen förlängde mitt liv, har jag då ingen rätt att vara intresserad av kost och hälsa? Förstår han vad en sån kommentar kan göra för en annan människa? Vad anser han ger honom rätten att skicka såna meddelanden?

Jag blir så himla, himla ledsen för såna här meddelande. Inte för min egen skull men för andra som kanske inte är lika säkra i sig själva som jag faktiskt är. En sån här kommentar kan vara det avgörande för någon att faktiskt avsluta sitt eget liv. Och det är svårt nog att hitta någon att dela sitt liv med utan såna här kommentarer.

Skutt6 skriver att han är en trevlig kille i sin presentation. Tycker ni att det här är en trevlig kille? För mig är det här inte definitionen av trevlig. Det står också på hans profil att han har barn. Har svårt att tro att Skutt6 skulle bli glad om någon skrev såna här meddelanden till hans barn, och har väldigt svårt att se att han skulle tycka att den mannen som skriver såna här meddelanden till hans barn är en trevlig man..

Än så är inte den sista idioten född, tyvärr.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Kråkis,
Kanske skrutt6 skulle ta och se sig själv i spegeln innan han börjar kommentera andras utseende...
None