När skenet bedrar

​Nu tror du att det här är köttbullar med vanliga stuvade makaroner va? Det är det inte. Det här, mina vänner, är stuvade kikärtsmakaroner. Och stuvningen gjorde jag på majsmjöl istället för vanligt vetemjöl. Ren kikärtsmakaron var kanske ingen smakupplevelse men tillsammans med stuvningen och en skvätt ketchup (måste köpa Walden Farms ketchup som är fri från fett, kolhydrater, gluten och kalorier, går att beställa HÄR) smakade det riktigt bra. Det här var för övrigt mina första egengjorda köttbullar också.

Försöker att byta ut så mycket livsmedel som möjligt mot bättre (och i vissa fall nyttigare) alternativ. Vill sluta med dieter och hitta en balans. Anledningen till att jag gillar dieter är för att jag vet exakt ​vad​ jag ska äta, ​hur mycket ​jag ska äta och ​när ​jag ska äta. Det finns inget utrymme för att go wild and crazy på lösviktsgodiset eller för att äta en limpa bröd till frukost, men å andra sidan så vill jag kunna njuta av livets smörgåsbord men ​med måtta.​ Det är en hemsk känsla att ha gått upp alla kilon som jag kämpat bort, och jag hoppas att förändrad kost och min nya medicin ska råda bot på det..

Hur förhåller du dig till kost? Är du en livsnjutare likt Blondinbella eller en allt eller ingenting-hetsätare likt mig?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

mariahagbergs
mariahagbergs,
Såg supergott ut! Och du är superduktig - du kommer säkerligen att hitta den där balansen!
nouw.com/mariahagbergs