NaTrue ekologiskt certifierade
Handkräm HÄR

Var ingen storspenderare igår på marknaden, men mycket härliga produkter fanns det. Köpte en handkräm på Weledas utförsäljning, och en färskost från Järna Mejerier.

Det är roligt det där hur en själv förändras. När jag växte upp så använda mamma Weledaprodukter, jobbade med antropsofer, hade antis-porslin och så jag hade en låtsaspappa som körde ut bröd för Saltå Kvarn så allt jag fick var frukt- och russinbröd och allt vad antroposoferna (och Järna) hette hatade jag. Idag tycker jag att antroposoferna är fantastiska! Jag älskar Weledaprodukter, mörka och nyttiga bröd med frön i, deras keramik och jag älskar att vara i Järna. Jag älskar till och med doften av Järna som jag en gång avskydde så.

Nåväl, åter till Weledas produkter - dom är bäst! Den här handkrämen ger mig silkeslena händer på nolltid. Och calendula läker varenda sårskada som jag drar på mig. Inte nog med att produkterna håller vad dom lovar och mer dätill, Weledas produkter är NaTrue ekologiskt certifierade. Alla produkter är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener, och ingenting testas på djur. De rena växtextrakt och ingredienserna skördas över hela världen i Weledas egna trädgårdar eller genom långsiktiga samarbeten med bönder. Weleda samarbetar med lokala bönder och hjälper dem att ställa om sina konventionella jordbruk till långsiktigt hållbara, ekologiska jordbruk genom Fair Trade kontrakt. Rekommenderar alla att åtminstone testa Weledas produkter.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer