Never say goodbye, because saying goodbye means going away and going away means forgetting

Jag är så otroligt tacksam för människorna jag idag har i mitt liv, vid min sida. Jag är inte så jävla bra på att visa att jag verkligen älskar, värdesätter och uppskattar dom men tro mig, det gör jag. OM jag gör. Jag är inte speciellt bra på att visa känslor överhuvudtaget, men mitt nyårslöfte kommer att vara att lära mig att handskas med känslor, att bearbeta dom. Och jag ska se till att få hjälp med det. Jag vill bli en bättre människa, en mer självsäker och kärleksfull människa.


Det är underligt hur tiden förändrar oss, och skiljer oss från varandra. Tiden kan däremot aldrig ta ifrån oss den kärleken (och saknaden) vi känner för varandra (och för dom som lämnade oss för tidigt).
Det finns många människor, gamla vänner, som inte är vid min sida längre (men fortfarande vid livet) som ändå alltid kommer att ha en speciellt plats i mitt hjärta, som jag ändå fortfarande skulle ta en kula för, och en av dom är Jorinda. Den kvinnan, vilken kvinna! Är så lycklig för hennes dubbla bebislycka att det riktigt bubblar inombords. Hon kommer, utan tvekan, att bli en underbar mamma då hon redan är en fantastisk kvinna.

Och sen har vi Petra, och henne har jag redan lovordat, men likväl där, vilken kvinna! Vi drog kanske inte riktigt jämt när vi var yngre, men nu skulle jag inte vilja vara utan henne. Även om vi bara tränar tillsammans någon gång då och då, så har hon en självklar plats i mitt (svarta) hjärta. Är riktigt glad för henne också. Att hon har kommit så långt med en vacker dotter, en man som älskar henne och ett bröllop i farstun. Hon har precis allting jag drömmer om (förutom alla miljoner kronor dårå).
Och Sara, min älskade Sara. Jag kunde inte vara mer glad över att få vara Gudmor och vara en del av en fantastisk liten pojkes liv. Även fast det blir alldeles för sällan. Nu väntar jag med spänning på att få veta vem jag mer ska få älska villkorslöst.

Jag älskar er andra minst lika mycket. Men ska jag rada upp er alla, en efter en, kommer det antagligen vara någon som känner sig bortglömd, och det vill jag verkligen inte. Ni andra har en lite mer självklar plats i mitt hjärta.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar