Ni frågar, jag svarar

Innehåller affiliate-länkar

Klänning + kavaj H&M // Skor HÄR // Klocka + Ring + Halsband HÄR // Mobilskal HÄR


En av de allra vanligaste frågorna som jag får på Instagram är var jag köper mina strumpbyxor.
Många verkar uppleva att dom inte hittar hållbara strumpbyxor som sitter på sin plats. Det värsta jag vet är strumpbyxor som korvar sig upptill eller som glider ned i grenen. Går man som jag i strumpbyxor varje dag så är kvalitet viktigt.

Använder ett par, och endast ett par, strumpbyxor. Vid det här laget så är det konstigt att jag inte är sponsrad av KappAhl med tanke på hur många par strumpbyxor som jag har köpt. Så det här är alltså inget sponsrat inlägg utan bara jag själv som inte hittar några andra strumpbyxor som kan mäta sig med KappAhls strumpbyxor. Använder Form Up(klick!) sedan urminnes tider. Testar ibland andra märken när jag behöver akutköpa nya, men går alltid tillbaka till KappAhls egna.
Varning dock!
Första gången man ska sätta på sig strumpbyxorna är det olidligt och jag blir alltid svettig. Har börjat att dra i den förstärkta delen för att liksom tänja lite på midjan innan jag ålar ned mig i strumpbyxorna. Tanken är att dom ska hålla in magen, och det gör dom så klart i början, men det är inte därför jag använder dom, utan när dom har töjt sig så sitter dom som ett smäck! Håller i en evighet gör dom också.

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Uppdaterar oftast flitigare där. Ni hittar mig här(klick!).
???? For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229