Ni frågar, jag svarar

Innehåller affiliate-länkar

Topp från Coop, liknande här // Trosa DAY

Hej gullisar! Hur mår ni? Fortfarande regn i Vietnam, men jag mår bra. Jag är så lycklig.
Och jag blir lycklig av att se bilden ovan.

Tänk att jag för bara några år sedan hade avskytt bilden ovan? Liksom, dålig hållning, magen putar, tuttar som hänger och bristningarna lyser, men just nu älskar jag bilden. Mest för att jag vet hur snygg jag kände mig när bilden togs. Nästan nyvaken och osminkad men jag är så tacksam över att jag äntligen kan känna att det är det operfekta som gör mig perfekt.

2019 ska verkligen bli året då jag fokuserar om än ännu mer på m i g. På att göra saker som jag vill göra. För att jag vill göra det. Inte för att jag förväntas göra det. Jag tycker inte om nyårslöften men mitt löfte till mig själv är att sätta mig själv i första hand. Det låter alltid så självklart men det är det verkligen inte. Jag är så peppad på det här året.


Nåväl, nog om det, har fått en del frågor om vilka underkläder som jag använder och tänkte att jag skulle tipsa om mina favorittrosor som jag använt så länge som jag kan minnas. Min all time favourite trosa är modellen DAY. Och den finns i oändligt många färger här.Modellen ovan med snörning är modellen DAY med snörning, men den verkar inte finnas online, kanske fortfarande går att hitta i butik?

Tidigare skulle jag aldrig ha använt en soft bra för att jag tyckte att tuttarna var alldeles för hängiga för det. Men hur skönt är det inte?


Två andra favoriter är Hailey och Kendall cheekini. Vanligtvis så använder jag alltid svarta underkläder. Dels för att jag oftast har svarta kläder men också för att jag h a t a r omatchande underkläder. Och om jag då har en röd BH så behöver jag köpa så många likadana trosor i den färgen från Hunkemöller (eftersom det oftast är där som jag köper mina BH:ar). Och det är inte alltid deras trosor är jättebekväma. Speciellt inte som DAY. DAY är som ett andra skinn.

En av mina favoritbhar just nu är Marilee och den matchar jag med Hailey.

I slutändan så går jag alltid tillbaka till modellen DAY. I stort sett den enda modellen som återfinns i min väska. Har dock gått ned en hel del i vikt, och det känns på trosorna, tyvärr. Har inte lust att gå ut på trosjakt i Asien..
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar