Ni undrar varför jag är singel?

För att alla män där ute är så ödmjuka och charmiga.
PinneWIrre1 tyckte att jag snygg till dess att jag avstod att ta en öl med honom i brist på hans engagemang, då var jag plötsligen ett fetto.
Aquilifer och jag har skrivit till varandra i omgångar genom åren. En gång skulle vi ses men då slutade han att höra av sig. Idag kontaktade han mig för att komplimera mig och sen ifrågasatte han varför jag tycker att livet är så himla fint. När jag svarade på frågorna som han ställde så blev han både upprörd och respektlös. Mestadels för att jag inte beklagade att hans farfar ligger för döden. Han blockerade dessutom mig så att jag inte kunde svara på hans meddelande.

I båda exemplen ovan så slutar det med att båda kommenterar min vikt och det är så jävla vidrigt beteende. Och tyvärr är det ett väldigt vanligt förekommande beteende på dejtingsiter. Har en uppsjö med såna här skärmklipp. När manligheten såras så börjar dom greppa efter halmstrån för att trycka ned mig.

Och det här är också en av anledningarna till att det är så jävla tröttsamt att alla vill lägga sin näsa i blöt hela tiden för att kommentera varför jag är singel. Speciellt alla kommentarer om att jag "behöver sänka mina krav". Så till er som tycker att jag har för höga krav, ni tycker alltså att jag borde ha ett rötägg likt männen ovan i mitt liv? Vad är det för krav som jag ska sänka? Min egen lycka? Varför ska jag kompromissa med min egen lycka för att istället antagligen bli olycklig?
Såna här kommentarer kommer uteslutande från människor i förhållande. Förstår inte varför det är okej att ifrågasätta mitt val att vara singel hela, hela, hela tiden; jag ifrågasätter inte varför ni är i förhållanden. Jag lägger mig inte i era relationer eller era val av partner. För det är erat val, inte mitt.

Jag behöver inte en man i mitt liv för att känna mig tillfreds med livet. Däremot så önskar jag att dela livet med någon men jag behöver inte dela livet med någon. Det är skillnad.

Jag är singel för att jag värdesätter mig själv tillräckligt högt för att inte nöja mig bara för att slippa vara ensam. Jag tänker fortsätta att njuta av att vara singel tills den rätta dykter upp för jag är inte rädd för att vara ensam och jag behöver definitivt inte en man för att känna mig hel eller för att leva ett innehållsrikt och kärleksfullt liv.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar