No pain, no gloryAtt köpa lägenhet med balkong är ett av de bästa besluten som jag har tagit. Älskar att äta spendera mornarna här i solen. Dagens post workout mellis blev riskakor (och ett ägg men det blev så löskokt att det slank rätt ned i magen) i min födelsedagspresent från Foppan själv. Foppans favoritskor är Foppatofflor om det inte framgår av smeknamnet, och bara för att jag alltid retar henne så fick jag ett eget par i födelsedagspresent, haha.

Idag körde jag en favorit i repris.
3 RFT
40 air #squats
30 jumping squats
20 #lunges
Det tar värre än vad en tror. Första gången som jag körde det var förra helgen och jag kunde ju som nämnt inte gå på tre dagar. Ibland underskattar jag träningspassen när jag ser dom i skrift, men idag gjorde jag åtminstone en bättre tid än förra veckan. Alltid någonting att glädjas över.

Efter det så avslutade jag passet med 15-12-9.
Marklyft
Push press
Biceps curls

Tänker inte delge er vikterna som jag använde för de är löjliga jämför mot vad jag en gång kunde lida mig igenom. MEN det går framåt och det är ju det som är det vikta. Benen börjar forma sig igen. Saknar mina muskulösa lår.

Nu ska jag straxt kasta mig i duschen för att svida om och möta upp min kusin för lunch och fortsätta njuta av solen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer