Nu är den ute på marknaden

Bilder från Bo Ludvall & Son

Nu börjar det bli mer verklighet. Nu ligger lägenheten ute på både mäklarens hemsida och på Hemnet. Och redan nästa vecka så är det visning.

En del av mig vill ångra mig nu när det blev mer verkligt och klamra fast mig vid allting som jag har men jag vet att jag endast vill det för att det okända är skrämmande och inte för att jag faktiskt har ångrat mig. För ångrat mig, det har jag definitivt inte gjort. Varje dag som jag vaknar upp och går till jobbet så blir jag mer och mer säker på att det här rätt beslut. Det utesluter dessvärre inte att det är läskigt. För det är det. Jag tycker om att ha kontroll och jag tycker om rutiner men samtidigt så känns det frigörande att släppa på all kontroll och gör vad jag känner för när jag känner för det.

Och tänk att allt det här ovan är mitt som snart inte längre är mitt. Det är en om ännu mer konstig känsla. Jag ska inte sälja det för att köpa nytt, jag ska sälja det för att inte äga någonting alls. Väldigt märklig känsla.

Sitter i soffan och blickar ut över min enda trygghet med en kopp koffeinfritt kaffe(!) och försöker reda ut oredan av känslor inombords. Har varit så stressigt hela hösten och vintern att, efter att jag sa upp mig, kroppen uppvisar alla symptom på stress. Det var som om att lugnet inombords av att ha sagt upp mig utlöste all ihopsamlad stress inombords. Sura uppstötningar, bullrig mage, trötthet och hjärtklappningar på kvällarna är bara några av symptomen som kom smygandes. Hjärtat har slagit så hårt om kvällarna att det har som dunkat i hela kroppen. Hjärtslagen kändes ända upp i huvudet. Tänkte att det var värt att testa att vara utan koffein (speciellt eftersom jag har druckit extremt mycket den senaste tiden på grund av sömnsvårigheter) och det har hjälpt. Drack kaffe igår, inte ens en halv kopp, och hjärtklappningarna var tillbaka. Så nu försöker jag hålla mig koffeinfri ett tag så att kroppen får lugna ned sig. Och kanske bra att vänja sig av med kaffe eftersom det är så svårt att få bra kaffe utomlands..

Hoppas i alla fall att den som köper mitt lilla palats kommer att vårda det lika kärleksfullt som jag har gjort. Jag vet att den som köper min lägenhet kommer att vara lycklig här. För det om något har jag varit här, lycklig.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar