Nude och guld är en kombination som får hjärtat att dansa piruetter av lycka inombords

Inlägget innehåller reklamlänkar

Har alltid varit en sucker för att matcha, och mitt hjärta har alltid slagit lite extra för fina underkläder. Tidigare har jag dock endast använt svarta kläder för det var inpräntat i mig sedan tidig ålder att en såg smalare ut i svart, och eftersom det var i stort sett allting min hjärna kretsade kring i många år så var det naturligt för mig att hela min garderob var svart som natten. Än idag så älskar jag svart för att jag tycker att det är tidlöst men sedan jag började resa så har färg börjat växt på mig. Mer och mer för varje dag. Har insett att jordnära färger också är tidlösa. Nude och guld är en kombination som får hjärtat att dansa piruetter av lycka inombords.

Hur härligt är det inte att linda in sig i färger? Utan att reflektera över hur mycket större en ser ut i en specifik färg?
Åh, denna ljuva frihet som kom genom att släppa taget om hjärnspökena.

Hade mer än gärna kastat på mig den här outfiten. Helst med klackar men på resande fot så är klackar ingenting att föredra (har fortfarande mina två par orörda i min väska) och lever i flipflops så sneakers är ju att föredra här även om jag aldrig föredrar sneakers framför klackar.

Behöver definitivt försöka hitta en liknande body i Manila när jag kommer dit. Den är to die for!
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
så mycket fint <33
nouw.com/erikssontowa