Ny frisyr för nya äventyr


God morgon finisar!

Tänk att ändå få vakna upp så här snygg i håret? Jag literally woke up like this. Linn-Sophie på Jacobson och Schmid är verkligen en ängel sänd från hår-himlen.Vi glömde att ta före-bild, men det var slitet och färgen var beige med en utväxt som gav lika dålig eftersmak i munnen som Tequila gör. Är så, så, så nöjd. Solen kommer bara att göra färgen om ännu mer älskvärd.

Förhoppningsvis så kommer jag ju att få fler soldagar eftersom mina nya äventyr är på Malta, men som med mycket annat så ställer Corona till det något. Det är nämligen inte bara för oss svenskar att åka, vi måste ta en detour till ett korridorland i 14 dagar, men här kommer det konstiga; listan på korridorländer är lång och länder som Spanien, Italien och Indonesien är med, och när du är i korridorlandet så behöver du inte sitta i karantän. Varken i korridorlandet eller på Malta, men vi som ändå har Corona i hyfsat styr, får inte åka direkt till Malta? Vad säger att jag inte får Corona om jag är i Spanien eller Italien och lever livet i 14 dagar?

Så just nu försöker vi hitta en omväg för att kunna frakta ned mig och en del av mitt bohag så att jag kan påbörja min nya tjänst. Den här gången kommer jag dock inte sälja allt vind för våg utan jag åker ned, känner av hur det känns och tar ett beslut efter årsskiftet, och då, istället för att sälja allt, hämtar jag allt till Malta istället. Ett större projekt, men ack så spännande!


Nu ska jag strax ta min brutna tå och gå till gymmet för att riva av ett pass innan jag ska glida ned till älven och lägga mig vid vattnet och läsa min bok.

Vi hör sen!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer