Ny vecka, nya tag
Startade veckan med ett monsterpass på gymmet efter jobbet. Älskar att känna att jag lever. Var precis vad jag behövde idag. Träningen får verkligen mig att fokusera på annat när tankarna vandrar iväg. Det har varit några tuffa veckor mentalt nu och jag försöker att rida ut stormen.
Förra veckan så blev det inte så många träningspass så det är skönt att vara tillbaka i rutiner. Hade gärna haft mer semester men jag är ju ändock en rutinmänniska hur mycket jag än önskar att jag inte var det.

Väl hemma så kastade jag ihop en korvstroganoff på kycklingkorv. Kycklingkorv är verkligen min nya favorit. Orkade dock inte koka någonting till då korvstroganoffen fick puttra medan jag duschade så öste på med spenat istället. Äter aldrig isbergssallad sen jag hittade babyspenaten. Och grönkålen. Är barnsligt förtjust i båda två. Dock sägs det ju att man inte ska äta grönkål (eller kål överhuvudtaget) när man har hypotyreos men det är alldeles för gott för att undvika. Självklart så skulle jag kunna välja att leva ett liv anpassat efter min hypotyreos men eftersom det inte finns hundraprocentig forskning som stödjer all information som jag har snubblat över så känner jag att jag gärna undviker det mesta i största möjliga mån men samtidigt som jag fortsätter att leva. Jag skulle inte vilja leva ett liv helt utan mejeriprodukter (hallå, ost! Omöjligt att leva utan!), valnötter och vissa grönsaker. Undviker ju både mejeriprodukter och gluten till största del ur hälsoperspektiv men blir jag bortbjuden och bjuden på gluten eller mejeriprodukter så tackar jag inte nej. Från början var jag helt strikt med att inte äta gluten men insåg att det inte är hållbart för mig, men allting är bättre än ingenting i alla fall.

Nu svävade jag iväg här. Jag ville bara hylla kycklingkorven lite grann.

For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer