Ny vecka, nya tag


Hej finisar!
Hur mår ni så här i Corona-tider? Jag är inte rädd för Corona, men just nu pulserar halva pannan så pass att jag tror att det här kommer sluta på två sätt; antingen ramlar ögat ut eller så ramlar hjärnan ut. Inget är dock att föredra så idag blir det tidig läggdags och hoppas på att en god natts sömn råder bot på det.

Och vet ni vad jag sover i nu? EN SÄNG. Inte min säng, men en säng. Eller.. en säng som är min säng men inte min säng som står i Oxelösund. Bestämde mig för att det var enklare att bara köpa en ny säng istället för att köra 6 timmar med släp och krångla. En vacker dag när den pärlan väl byter ägare så får jag ta den huvudvärken då. Äntligen börjar lägenheten kännas som ett H-E-M. Känner mig mer hemma här än vad jag gjorde i Oxelösund. Är inte det ändå lite märkligt? Saknar så klart mina människor där hemma, men i den här lägenheten finner jag ett inre lugn som jag aldrig fann i Oxelösund.

När lägenheten är helt klar så ska ni få se! Men en del kvar att fixa. Byta byrå (väntar på att hon som äger den ska hämta den), hänga upp gardiner vid alkoven, lampor, tavlor och lite hall-förvaring, men sen så! Sen har jag ett litet med komplett hem.

Men nu hörrni ska jag vila ögonen, och huvudet, och försöka förhindra att hjärnan ramlar ut.
Ta hand om er där ute. <3???? For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229