Ny vecka, samma vyer

Hej finisar. Ny vecka och måndag, redo för en ny vecka?


Så svårt att vara connected med omvärlden här i Port Barton men åh, så jag älskar det här stället. Dels är mobilmottagningen inte bra här, wifi fungerar bara när det själv känner för det och vi har bara el mellan 18-24. Konstigt nog upplever jag ingenting av det som ett problem. Inte heller att det sällan finns varm vatten i duschen, och när det väl finns så har jag märkt att jag hellre duschar i kallvatten i alla fall.

Just nu sitter jag på mitt hostel med den här utsikten. Ett av dom få ställena här som faktiskt har presskaffe. Fortfarande inte som hemma, men bättre än det andra kaffet som serveras här.

Haft såna fantastiska dagar här i Port Barton. Tydligen missar många Port Barton på vägen till El Nio, och efter att ha varit här så har jag bestämt att inte åka till El Nido och Coron. Trots att alla hävdar starkt att det måste ses. Jag är ju inte så mycket för turistställen så det här lilla paradiset passar mig perfekt.Det här är området på mitt hostel. Jag bor på Dragon Hostel Dorm vilket är ett fantastiskt ställe. Kolla bara på utsikten. Och det finns massa härliga hang outs på området där man kan ligga och läsa eller dricka en härlig och uppfriskande smoothie. Och alla är så himla trevliga.

Stannade en natt på Lunazul som var så himla vackert, men vi sov fyra personer i ett rum för två, och det fanns ingen dörr till toaletten(!), och eftersom jag verkligen gillar det här hostelet så valde jag att flytta tillbaka hitta och mysa omkring på stranden. Om två dagar så åker jag tillbaka till Puerto Princesa innan jag flyger tillbaka till Cebu igen för nya äventyr.

Ska visa er bilderna från vår island hopping häromdagen. Så vackra vyer, och vilket härligt sällskap vi var!

Men nu dök mina ex roomies upp så nu ska jag umgås med dom.

Ville mest kika in och säga hej medans internet funkar här.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar