Nya äventyr

Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering, men ni känner ju mig vid det här laget. Jag har svårt att komma till ro, och jag är så tankspridd så jag är all over the place, men, det är också det som gör att livet tar mig till oanade platser.


Så nu hörrni, nu är det dags för nya äventyr. Idag tackade jag ja till ett nytt jobberbjudande.

Det här ingick inte riktigt i min plan - min plan var att bli egenföretagare, att bli konsult. Såg ett inlägg att en rekryterare rekryterade till två tjänster i ett annat land. Ena lät intressant, och jag bad om mer information. Inte ens en vecka senare så är jobbet mitt, och det betyder också att jag kommer att flytta igen.

Efter ett par dagar av velande mellan "vill jag? Vill jag inte? Vill jag bo i Karlstad?", och speciellt efter att mormor kastade ett "jag trodde att du hade mognat!" i mitt ansikte, så landar jag hela tiden i att jag måste. Jag måste chansa. Jag måste testa. Annars kommer jag alltid att undra. Tjänsten är för intressant för att jag ska tacka nej. Och alla mina fantastiska människor runt mig ropar "kör!" i kör. För en gångs skull så är jag mer ifrågasättande än vad de är, men om gränserna inte stänger, och om allting går som det ska så kommer jag att flytta 1 september. Snabba puckar som vanligt, men något långsammare än sist.


Tänker att vi pratar mer om det här senare, för nu måste jag städa, duscha och sedan ska jag till frisören och sedan på middag.

Livet ändå hörrni! Och med beslutet fattat så känner jag mig fri som en fågel. Kanske en aningen löjligt, men jag känner mig alltid fri när jag följer hjärtat. Det är en känsla om alltid infinner sig, men jag hinner alltid glömma bort den mellan besluten - och vilken känsla!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer