Nya favoriter

Innehåller affiliate-länkar

Hårinpackning HÄR // Handkräm HÄR


Oh, hello there, nya favoriter!

Vaknade 05.30(!) och såg en klarblå himmel och tänkte "yes, stranden!". Insåg vad klockar var och somnade om en timma. Gick upp och åt frukost i soffan. Ni förstår inte hur skönt det är att kunna luta sig tillbaka när man sitter!

Men efter nåt avsnitt av Mad Men och två koppar kaffe så kom dom gråa molnen krypandes så började storstäda. Har städat balkongen (tydligen kommer det väldigt mycket sot från SSAB, så märkligt!) och skurat golvet där ute igen. Och sen gav jag mig på lägenheten också. Skönt nu när jag bort litet, finns inte så mycket att städa. Men när jag börjar jobba sen så ska jag ha städerska varannan vecka som får göra grovjobbet så som badkar, fönster, toalett etc. Och efter det så hoppade jag in i duschen. Finns det någonting bättre än att duscha efter en storstädning? Att riktigt tvaga varenda del av kroppen. Använde Quick Hair Treatment idag, och vilken skillnad!

Min hud har också blivit så mycket bättre. Minns ni när jag var i Indonesien och fick åka till akuten? Då hade jag ju så mycket utslag på kroppen och torra delar att det var helt tokigt. Efter vår trekk i Filippinerna så var jag så smutsig (fanns ingen dusch) och kände bara att "äej, jag blir inte yngre, och det blir inte huden heller, så dags att börja ta hand om den", och hörrni, aldrig varit så här len. MSM-pulveret gör ju så klart sitt, men vilken känsla! Känner mig.. lyxig. Min hud känns lyxig.

Den här handkrämen har snabbt blivit en favorit. Mina nagelband tenderar att bli alldeles fnasiga, speciellt nu när jag måste diska för hand (har ingen diskmaskin i lägenheten.. än.). Hade dock helt missat att det även finns en handkräm med UV-skydd i, den här. Det hade ju varit perfekt nu så här i sommartider. Jag kan väl inte vara den enda som glömmer att smörja in händerna med solskydd?


Har precis putsat fönstren och sitter här med en cappuccino på havremjölk. Lyxen att kunna göra en själv hemma i min kaffemaskin. Ska snart ned i tvättstugan och fortsätta söndagen..

Måste faktiskt erkänna att jag har saknat söndagar! Nästan så jag längtar att ha ett arbete att gå till imorgon.
.. men bara nästan.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer