Nya sovkuddar men inga möbler, dags att skaffa gymkort?

Innehåller affiliate-länkar


Ny vecka, nya möjligheter, eller vad säger ni?

Igår kom min bästa kompis hit och vi åkte till Läget och åt pyttipanna. Nackdelen med Oxelösund, än så länge, är att det inte finns så mycket att göra när det är dåligt väder, tyvärr. Här verkar saker öppna beroende på vädret. Hämtade ut mina nya sovkuddar också, och nu är min säng farligt skön, men trots att jag inte har tider att passa så vaknar jag mellan 06-08. Ofta vaknar jag 06 och somnar om till 07, men när jag vaknar efter 07 så går jag alltid upp. Jag älskar mornar.


Nattlinne härifrån // Kaffekopp HÄR

Men nu längtar jag något fruktansvärt efter mina möbler. Är så tacksam att sängen kom tidigare, men att bo i en lägenhet utan möbler?

Och det här med att vara ledig. Ledig i all ära, men att vara ledig i en lägenhet utan möbler och i en stad där jag inte känner någon och där vädret är konstant dåligt så är det inte överdrivet exalterande måste jag erkänna. Tror att det är dags att gå och skaffa ett gymkort. Hade tänkt vänta tills jag börjar att arbeta för jag vill ha gymmet i närheten av jobbet och jag vet ju inte var jag kommer att jobba än men gymmet i vår förening är verkligen ledset. Det går att sätta ihop träningspass där nere med fantasi, och med mina egna hantlar som jag har släpat ned, men jag saknar att lyfta ordentligt. Få göra marklyft, cleans och benböj med riktiga vikter. Och få springa intervaller! Självklart så kan jag gå ut och springa men jag tycker att det är så tråkigt, men intervaller på löpband är så roligt konstigt nog. Vårat löpband här nere "rycker" så springer man för snabbt så är risken att man snubblar. Och ingen lutning eller funktioner, bara hastighet.

Idag är det grått och dant, igen, så ska dricka en kaffe och sen efter lunch så tror jag att jag ska åka och köpa en ny balkongsoffa så kan jag ha den som soffa tills min riktiga soffa kommer (kommer i slutet av vecka 23, GAH!). Min nuvarande balkongsoffa förstår jag varför dom lämnade kvar. Det var inte för att vara snälla, det var för att slippa köra den till tippen. Den kommer att braka sönder om jag ligger och tittar på film i den.. Och att sitta på den här luftmadrassen är inte direkt ergonomiskt.


Hoppas att ni får en strålande dag älsklingar!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar