Nya utslag och en inre längtan

Inlägget innehåller reklamlänkar


Blir tokig; nu har mina utslag kommit tillbaka! Det är något som inte står hundra procent rätt till men vägrar gå till läkaren igen. Får helt enkelt försöka rida ut stormen. Äter allergimedicin och har salvan som förra läkaren skrev ut till mig. Den läkaren påstod att mina utslag kommer från att min hy är känslig så idag har jag köpt en body sponge och tagit en lång dusch för att sedan avsluta med en ordentlig inskolning med min lotion. Hoppas på att det bara är torr hud som skapar mina besvär, men åh, så jag längtar efter att gå till en svensk doktor just nu. Speciellt nu när jag fått tre utslag i ansiktet också. Kanske borde testa KRY? Någon som testat KRY från utlandet?

Hej, hej, hemskt mycket hej från gnällstugan! Men är så less på att ha problem. För just nu kliar kroppen något så fruktansvärt. I g e n. Men nåväl!Fortfarande i Cebu. Är "fast" här. Fanns bara ett billigt flyg till Boracay och det var på tisdag så är man snål så får man bita i det sura äpplet. Idag har jag varit på en marknad och haft tvättdag. Nåväl, lämnat in tvätten på tvätt. Fördelen med att resa, man behöver inte göra så mycket själv. Men imorgon tänkte jag spendera sista dagen här vid en pool. Det är tur att det går att bo billigt och att man istället kan få betala en liten summa för att få nyttja andra ställens faciliteter. #travelhack

Annars då? Hur mår ni mina favoriter?
Jag längtar så mycket till USA. Känns som om att tiden står still. Trodde aldrig att jag skulle ledsna på att resa, och less är jag väl inte än heller, men så otroligt less på Asien. Tror att USA kommer att komma som en frisk (men dyr!) fläkt. Och det ser jag fram emot! Och 30 barre, så stort! Känns faktiskt tråkigt att fira det själv men kan vi prata om var tiden har tagit vägen? Hur kan jag fylla 30 jordsnurr? Jag har inte direkt åldersnoja, men jag förstår verkligen inte var tiden har tagit vägen? Jag tror fortfarande att jag är 24 år. Åtminstone inte en dag över 25 år. 30 år alltså.. ska unna mig ett fint boende när jag fyller år. Roomservice och (alkoholfria) drinkar i lobbyn. I mina klackar som jag har släpat omkring på all den här tiden.

Åh, USA, jag längtar efter dig! Dig och korvstroganoff.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar