Nytt in
Fyndade lite på rean här i veckan. Dels nya sittdynor till balkongen. Så fina! Älskar färgen. Ville köpa gråa men Foppan övertalade mig att turkosa passar på balkongen och hon hafe ju så klart rätt. Jag är väldigt grå av mig i min inredning. Jag älskar grått! Passar till allt, men nu är jag förtjust i turkost också.

Fyndade även väskan som jag spanade på förut till halva priset. Har alltid lite svårt att motivera för mig själv att köpa en väska när jag har en väska. Inte för att det handlar om mycket pengar utan mer för det matriella. Försöker att vara mindre matriell. Det är svårt att minska på inköpet av matriella ting och därför så försöker jag att alltid tänka på saken en, två eller tre gånger innan jag köper någonting nytt (förutom klänningar). Försöker också med devisen en in, en ut.

Min väska som jag har idag håller på att falla isär. Trådar hänger överallt och insidan är fläckig och äcklig så det var dags att byta ut den. Lilla leopardväskan kan jag egentligen inte rättfärdiga mer än att den är leopardfärgad. Och fin, haha. Tänker att jag ska ha den i handväskan med saker som behöver vara nära till hands, och lätt att ta ur om jag inte vill ha hela väskan. Det finns även en axelrem till den men den lär jag inte använda..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer