Nytt jobb, stress och nya stövlar

Inlägget innehåller annonslänk från Asos

Kimono H&M // Stövlar HÄR

Hej finisar!

Mitt i all flyttkaos så fick jag hem dessa stövlar, och måste bara visa er för det är stövlarnas stövlar, och jag älskar dom. Har letat efter de perfekta stövlarna som går till knäna och som inte är tajta i skaftet. Sitter just nu och dricker morgonkaffet i stövlarna. Jag kan väl inte vara den enda som faktiskt går omkring i klackar hemma för att gå in skorna?

Ändå en liten ljuspunkt att få hem något roligt i all stress och hets just nu. Flyttar ju nästa(!) helg och det är k a o s!

Har ju glömt att berätta att jag skrivit på ett kontrakt för mitt gamla jobb. Det jobbet som jag lämnade när jag sålde allt jag ägde och bokade en enkelbiljett, så går tillbaka dit allting började. Samma avdelning, samma chef, samma kollegor och till och med samma skrivbord. Ska bli så skönt att komma hem till någonting som jag faktiskt känner igen. Kanske kan man säga att cirkeln sluts?
Men det är också därför som det är lit stressigt med allt. Börjar jobba 1 oktober, och att flytta på mindre än tre veckor är ingen lek.

Temporärt boende är klart; har hittat ett 15 kvm stort hus att hyra. Möblerat, så nu måste jag magasinera alla mina saker.

Så senaste dagarna så har jag bokat släp, bokat förråd (letar dock fortfarande efter ett bättre förråd som inte är så dyrt), ordnat med flytthjälp och ordnat boende och lånelöfte.

Idag kommer en och kollar på lägenheten, men kan vill inte hyra den förrän om tre månader, och Balder godkänner ju inte att hyra ut den direkt från 1 oktober, så kommer högst troligt att ha dubbla hyror, vilket suger. Hyr ut i andra hand då? Ja, jo, det går ju, men jag är 3 timmar bort, och då måste jag åka hem och sköta allting i efterhand, vilket tar tid och jag behöver då ta ledigt från jobbet och hela den baletten.

Men nåväl, en snabb uppdatering, och en show off av min nya höstfavorit här hemma. Nu ska jag fortsätta att dricka kaffet i mina klackar innan jag börjar att packa på riktigt.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Anna
,

Vad är de för jobb