Nytt lägenhetsprojekt


Nämnde ju häromdagen att min lägenhet känns som ett projekt utan avslut, och ett projekt som jag verkligen skulle vilja genomföra är att ta bort väggen i sovrummet som gränsar till min walk in closet och sätta upp en glasvägg istället. Tror att sovrummet skulle få ett riktigt lyft av det, och framför allt så skulle sovrummet känns så mycket större och luftigare men utan att förlora rummet som är min walk in closet. Då skulle jag förvisso behöva uppdatera inredningen i min wic - den är katastrofal. Den fyller sin funktion, men den är så ful. Så ful att det gör ont i ögonen att titta på den, haha.

Frågan är ju bara hur mycket pengar en ska lägga på en lägehet som en inte vet hur länge en ska bo i? Jag vet ju att jag inte kommer att bo här för alltid, för en vacker dag så vill jag ha barn, med eller utan man, och då ryms vi inte här längre.. Men vem vet när den vackra dagen kommer?

För övrigt, sovrummet på andra bilden, hur fint är inte det? Min dröm är att ha ett sovrum som vätter ut mot skogen och ha hela väggen med fönster från golv till tak. Tänk att få vakna och blicka ut över skogen och bara njuta av lugnet och fågelkvittret?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer