Nyttig grädde?


Alpro alternativ till grädde Jag som alltid har varit en brandfara i köket har fått ett brinnande intresse för matlagning på senare dar. Utan några köksbränder. Just nu är jag insnöad på nyttiga alternativ (innan var det bakverk). Har tidigare hört talas om soyaprodukter men alltid fått för mig att det bara antroposofer som använder det (har Saltå att tacka för alla mina fördomar) men visste du att det Alpro soya kan användas istället för grädde? Och att det innehåller 45% mindre fett än grädde? Det här gör att jag verkligen måste testa den. Speciellt eftersom den går att använda till såser så väl som smoothie. Har dock fått för mig att soyaproduker smakar suspekt (kan vara för att antroposoferna luktar suspekt och att jag hatade Saltåprodukter när jag var liten, men jag kanske mest tyckte det för att dom var påtvingade mig liksom) men med den låga fetthalten är det ett måste för att testa för mig nu.



For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer