Offerkoftans ansikte

Alltså, wow! Vilken respons gårdagens inlägg har fått, och fortsätter att få. Det här var aldrig tanken när jag skrev inlägget men jag inser nu att det behövdes. Har fått meddelanden från personer som faktiskt har lånat ut pengar. Och så klart inte fått tillbaka dessa. 


Han ringde fler gånger igår och skrev ett flertal meddelanden. Ovan ser ni några av meddelandena. 
Jag vill poängtera att jag har inte nämnt honom vid namn och jag har varken dementerat eller bekräftat vem det är bland kommentarer eller i privata meddelanden från tjejer. Däremot så har hans kompisar kontaktat mig för att be mig ta ned inlägget. En av dessa bekräftade att han själv berättat för henne att det är han som inlägget handlar om. Hur kan hans kompisar stå bakom hans beslut att lura till sig pengar? Att veta att ens kompis gjort någonting i den här kalibern och ändå vilja att jag ska ta ned inlägget "för att han är ledsen". För att han är ledsen?! Tjejerna som har förlorat stora summor pengar då? 
Så intressant att se hur han drar på sig offerkoftan också. Och hur han försöker trycka på att det är jag som förstör hans liv. Jag vet inte, men jag känner rätt spontant att som man bäddar får man ligga, eller vad säger ni?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer