Oh, happy day!Älskar att snön håller på att lätta. Gör att jag äntligen kan börja gå i mina vardagsklackar som jag fyndade i Barcelona. Älskar dom verkligen. På kontoret så går jag oftast i ett par höga klackar, säkerhetsskor eller ballerina (alternativt barfota) så rätt skönt att ha ett par klackar som går att ha från morgon till kväll utan några skavsår eller ömma tår.

Jag är nog förvrigt den enda i vår byggnad som har fem par sko på jobbet var av två par är klackar. Arbetar på ett kontor i en lagerbyggnad så det är mest människor i lagerkläder och varselkläder. Och ibland kommer jag där i klänning med säkerhetsskor och säkerhetsväst på mig - riktigt tjusigt ser det ut!

Nåväl, längtar verkligen efter mer sol nu. Behöver komplettera vårgarderoben med nya solbrillor och en vårkappa. Är sugen på en trenchcoat. Klassiskt och alltid snyggt till klänning. Men det är alltid så här, så snart solen kommer fram önskar shoppingsuget..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer