Omorganisering
I helgen när jag städade så passade jag på att flytta om på köksbänken. Egentligen är jag minimalist och tycker inte om att ha saker framme men nu när jag har världens längsta köksbänk så har det dessvärre samlats en del där. Försökte samla det mesta på ett och samma ställe och sedan plocka bort det som inte behövde stå framme. Egentligen behöver ju det här så klart inte så framme heller men lite saker framme är ju skillnaden mellan ett hem och ett vitt sjukhus (Alexander kallade alltid mitt hem för sjukhus i förra lägenheten då allt var vitt och ingenting stog framme, haha).

Är inte speciellt förtjust i mitt servettställ, och det ska inte stå där utan råkade hamna där, men annars så blev det verkligen mer ordning och reda. Glömde dock ta en förebild, men det var kanske lika bra. Skulle vilja ha en stor skärbräda i trä också. Har bara min lilla, lilla skärbräda. Är så sugen på att införa mer trä i lägenheten över huvudtaget. Som det här bordet (adlink).Är så sugen på att beställa hem det, men jag vet inte om det skulle "skära sig" med allt det vita, men så snyggt!

Vad tror ni? Skulle bordet passa in? Ska jag beställa det?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer