Önskelista

Inlägget innehåller sponsrade länkar

Jag älskar ju att fylla år. Det är knappast en hemlighet. Lever du med mig eller arbetar med mig så blir du ständigt påmind om denna händelse från julen och fram till denna fantastiska dag. Och något som jag älskar ännu mer är paket. Det här vet ju så klart mina vänner. Har fått frågan i över en månad vad jag önskar mig och det är lika svårt varje år. Tänkte att jag skulle sammanställa en liten önskelista, men det är så svårt! Finns så mycket snyggt just nu.

Jag har storlek 38 i skor (eller 38,5) och 40/42 i kläder.Axelremsväska, Åhléns // Plånbok // Korthållare

Behöver ny korthållare. Vill ha både en svart och en i en ljusnyans så att jag kan byta beroende på vilken handväska som jag har. När jag var i Barcelona så köpte jag en ny väska i puderrosa från Parfois (den här) och till den vill jag ha en platt kuvertväska eller axelremsväska i en ljus nyans som jag kan ha i väskan med det viktigaste - lätt att bara ta ut om man ska göra något. Sen vill jag ha en axelremsväska. Som är smidig att ha med när jag reser. När jag var i Barcelona så hade jag allt i fickorna för att slippa släpa på min stora handväska. Finns så många snygga axelremsväskor som den här, den här och den här.

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

Skulle vilja ha en ny resväska också. En svart och mer diskret än den jag har idag. Gärna ett helt set med handväska och neccesärer till.
HÄR // HÄR // HÄR

Önskar mig nya klackar i grått, beige och kamel. Och loafers.

Förvaringsburk, H&M // Salladsskål, Rusta
Skål, HM // Skål, H&MSpegel, bild från Pinterest // Puff, Åhléns // Tidningsställ, Åhléns


Till hemmet så önskar jag mig fina saker så som uppläggningsfat och salladskålar, förvaringsburkar, en stor spegel som står på golvet i vitt eller guld (älskar den från In och finn!), en grå sametspall, en mjölkskummare och i vanlig ordning allt som är i marmor, guld, diamanter eller glittrar.

Åh, finns så mycket som jag vill önskar mig.. Presenter är ju så roligt!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar