Önskelista, inställd födelsedag, inget hem utan en discokula

Innehåller affiliate-länkar


Fyller år om åtta dagar. Ny stad, och Corona, så trodde ändå att jag skulle kunna ta det med ro att inte fira min födelsedag i år. Blir ju ändå 31, rimligt vore att kärleken för att fylla år borde avta vid den här åldern? Tji fick jag. Igår sköljde besviken över mig likt en tsunami. Hela dagen idag så har jag känt mig nedstämd och ledsen. Jag älskar ju att fira min födelsedag! Lite för ohälsosamt mycket kan kanske tyckas, men det är ju världens bästa dag? Jag föddes ju?

Och ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar att få paket. Det handlar inte så mycket om vad som är i, utan mer förväntan över att få öppna ett fint inslaget paket, och där i ligger någonting som har fått givaren att tänka på mig. Det är någonting speciellt med den spänningen. Sen ska vi ju inte sticka under stolen med att det är underbart att ha en dag som bara handlar om en själv. En dag som liksom centreras runt mig. Där mina människor hyllar mig för den jag är.

Älskar att samla alla som jag känner och bara få skratta tillsammans.

Så med insikten att det inte kommer att hända i år så känns det rätt.. tufft att vara i Karlstad just nu. Lite som om att mattan drogs undan och jag föll pladask på pannan i stengolvet. Karlstad i all ära, men att fira min födelsedag i en stad där halva staden är i karantän och med ett alldeles för långt avstånd till mina vänner får det verkligen att kännas glädjefattigt just nu. Mormor säger att jag låter som sju år gammal, och att jag kan fira min födelsedag nästa år istället, men för en sjuåring där födelsedagen är årets händelse, och där födelsedagen är högtiden av alla högtider, så är det svårt att se glädjen i att få fira nästa år istället. Är verkligen överdrivet och barnsligt förtjust i att fylla år.

Även om jag inte kommer att få några paket i år så tänkte jag göra en önskelista. Bara för känslans skull. Och önska kostar ingenting. I första han så önskar jag mig så klart en överraskningsfest där alla mina vänner (och ovänner) dyker upp i Karlstad, men om vi ska vara mer rimliga så önskar jag mig fina saker. Och presentkort på manikyr, pedikyr och massage.Till hemmet har jag fått dille på naturfärger. Speciellt beige. Skulle vilja ha nya påslakanset, gärna i tvättad bomull. Tycker det är så fint. Speciellt i beige, grått eller mullvad. Till sängen vill jag också ha ett överkast, samt en stor kudde att bädda med. Har i dagsläget 4 kuddar, men tänker att det skulle vara fint med en stor och två vanliga. Gardiner ska upp också för att skärma av. Tänker mig vita eller beiga i linne (eller tvättad bomull) med fin upphängning på sidorna.

Träramarna är så fina! Visste inte att H&M gjorde ramar? Skapar definitivt ett vill-ha-begär. Tänker en 50x70 och en 30x40 med beiga posters i ovanför soffan. Till sovalkoven vill jag ha en lampa som ger ett mjukt intryck. Tror att en fjäderlampa skulle vara perfekt där. Behöver egentligen inte en golvlampa, men hur fin är inte den pärlan till lampa? Brukar inte gilla retro, men föll pladask för den.Den här datorväskan har jag klämt och känt på ett par gånger, och trots det billiga priset så har jag aldrig slagit till. Älskar allt med puffärmar, ju större desto bättre, och den här klänningen har jag haft ögonen på länge. Dock är den svarta slut i min storlek (precis som den här drömmen), men tror nästan att den här är finare ändå? Funderar på att unna mig själv den i present och ha när Alexander och Sara kommer. Även om det inte blir en födelsedagsfest, så är det ändock min födelsedag som är anledningen att dom kommer hit, och då vill jag ändå känna mig som den stjärnan jag är.
En Nespresso och en slowjuicer saknar jag till köket, men sen är nog köket komplett igen. Det tar sin tid när man har sålt allting som man äger och börjar om. Fördelen är att jag tänker till en extra gång innan jag handlar numera då jag inte vill köpa för köpandets skull längre. Samma är det med plaggen i garderoben. Därför har jag bestämt mig för att börja investera i kvalitet istället för kvantitet.

Jag skulle dock kunna skriva en önskelista som är längre än den kinesiska muren, men tänker att eftersom ingen ändå kommer att pricka av den (mer än jag själv) så kan jag lika gärna hålla den kort. Någonting som aldrig går att pricka av nog är marmor, guld, kristall och diamanter. Och juste! En stor discokula i taket vill jag ha också. Inget hem är ett hem utan en discokula.

En kan ju tycka att det finns värre saker än en inställd födelsedag så här i Coronatider, men är en sju år så är en sju år, och då förstår man inte bättre än så. Idag känner jag mig som sju år gammal så idag tänker jag sura som en sjuåring.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer