Organisera mera

Innehåller affiliate-länkar


Någonting som jag älskar är att sortera och organisera. Papper, kläder, burkar, vad du än vill. Älskar när allting är organiserat. Hemma är hela mitt skafferi organiserat med likadana burkar som är märkta med etiketter från en dymomaskin.

Burkarna går och köpa lite här och var, bland annat här. Har alla möjliga storlekar, och den största är för mjöl. Den rymmer flera liter. Mina salt- och pepparkvarnar fick jag i födelsedagspresent för något år sedan. En av de få sakerna som jag sparade när jag sålde allt.Bor på begränsad yta nu med mindre förvaring så då får man trolla med smart förvaring.

Hängaren i guld hade jag i förra lägenheten, och har S-krokar i guld i den här. Perfekt att hänga över dörren för att hänga pyjamasen på. I badrummet har jag begränsad förvaring så där använder jag småförvaring till allt. Ställ för makeup-borstar, läppglans och tandborste och tandkräm, och behållare för tops och bomullsronder. I garderoben använder jag korgar och lådor för mössor, halsdukar, små saker som skärp och solglasögon, och för underkläder.

Finns ingenting som får min själ lika rofylld som välorganiserade lådor.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer