Organisering pågår

Innehåller affiliate-länkar


Gick upp sex imorse. Tänker att det är bra att vänja sig inför arbetsstart på måndag. Klockan är åtta och jag är helt slut! Har tränat, handlat och organiserat skafferiet.


Glasburkarna är från Rusta, men finns liknande här // Kaffeburk, Clas Ohlsson


Älskar när allting är likadant. Min själv mår bra av ha allt organiserat, och jag njuter av att få organisera och sortera. Påbörjade organiseringen av mitt skafferi idag. Behöver köpa några fler glasburkar, behöver större storlekar. Och helst av allt några ännu mindre också. Åh, så ljuvligt! Efter skafferiet så är det badrummet som står på tur.På tal om smycken tidigare idag. Har ju glömt att visa dom här godbitarna (.. mest för att jag faktiskt själv hade glömt bort dom). Känns så somriga. Lite i still med snäcksmyckena men ändå lite mer klassiska. Åh, älskar dom! Här finns dom för ynka 59 kronor. Ett riktigt kap!


Nej, tror minsann att det är dags att gå och lägga sig redan nu. Klockan ringer klockan sex imorgon också. Har glömt hur vidrigt det är att gå upp när klockan ringer. Det är ju aldrig problem att vakna tidigt utan alarm men så fort alarmet är ställt så är det fullständigt omöjligt att gå upp..
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar