Perfekt söndag

Man hinner mycket när man går upp tidigt. Trots att jag har sovmorgon så vaknar jag noll sex nollnoll. Brukar dock ligga och dra mig till sju.

Nadja ställde in så jag blev solokvirre. Har hunnit sola, tvätta, träna och åka till Ikea för att köpa nya balkongmöbler. Och det blev så bra! Är så nöjd!


Så här såg det ut från början med en ledsen soffa utan dynor (omöjligt att hitta dynor i 50x50 cm!). Och med en snusikig fimpburk under.
Och nu ser det ut så här, voíla! Kom lite droppar när jag tog bilden så hade inga dynor ute. Ska köpa en lite grönis att ha på bordet också. En blomma och en lykta och sen är vi hamn. Var sugen på att ha en matta också men blir så konstigt med två olika mattor på balkongen. Om den rätta kommer så kanske jag överväger en liten matta..

Stannade på Mio på vägen hem också och köpte nytt vardagsrumsbord (ni ska få bättre bilder på borden sen) och här ska det också stå en liten grönis men har kolat av värmeslag så måste köpa en ny. Här behövs en ny matta också, men den får det vara nog. Eller kanske en riktig piedestal också, men annars så. Jag vet att tavlorna sitter väldigt högt upp men min förra soffa var högre i ryggen och jag vill inte flytta på tavlorna på grund av hålen så dom får sitta högt upp. Tänkte fixa till det när det ska målas om i höst.. Alternativt köpa större talvor, haha.

Har verkligen haft en perfekt söndag. Känns lite tråkigt att ledigheten är över. Men efter nästa vecka är det en kort vecka igen och sen är det en månad kvar till semestern..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer