Perfekta bikinin?

Det. Är. Så. Varmt. Jag vet att man inte ska klaga, och jag vet att det är rätt motsägelsefullt att jag tycker det med tanke på att jag ska resa till varmare breddgrader på obestämd tid, men det är för varmt för att sova. Det gör ingenting att det är varm bara det är svalt inne, men hemma hos mig är det varmare inne än vad det är mitt på dagen ute. Det är olidligt. Har nu börjat med att sova med frysklabbar i sängen. Bara för att få någon form av svalka.

Är äntligen tillbaka i träningsträsket igen också. Går dock trögt i den här värmen. Både min astma och min allergi tycker att det är jätteroligt att störa min andning, men tar det i den takten som kroppen orkar med just nu.

Idag blev det dock ingen träning. Hämtade istället ut ett paket och har sedan jagat bikini hela kvällen. Tycker att det är så svårt att hitta bra modeller på marknaden. Är rätt kräsen när det kommer till nederdelar. Vad jag dock inte förstår är varför det inte tillverkas samma modell i bikini som i trosor? Vissa märken är ju kända för sina trosmodeller men ändock så gör dom inte bikinitrosor i samma modell?


Har i alla fall fastnat för den här baddräkten (adlink) som verkligen är prisvärd och den här bikinin (adlink). Vet dock inte om jag skulle känna mig bekväm i blommigt, men det är ju så fint! Är verkligen sugen på att köpa en baddräkt att ha med på resan, mest för att den kan fungera både som badplagg och som topp.

Har ni några favoritmärken av badkläder som jag bör spana in? Behöver ju en uppsjö av bikinisar till min resa.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer