Perfekta skorna

Innehåller affiliate-länkar


Jag vill inte gnälla, men fa-an vad dagarna springer förbi. Kände ändock idag att det var skönt med rutin. Synd bara att jag halvt är sjuk.

Imorgon ska en kille som vi delar kontor med hjälpa mig och hämta min TV på lunchen så att jag får hem den. Åkte för att hämta den i måndags men det gick så klart inte in i min bil. Butikspersonalen vände och vred till förbindelse för att hjälpa mig men till slut fick vi ge upp och jag fick åka hem utan TV. Sara skulle komma med Alexanders bil och hjälpa mig imorgon efter jobbet men så ville killarna på kontoret att jag skulle följa med på AW så ena erbjöd sig att hjälpa mig på lunchen. Så snällt!Men hörrni, kan vi ta och prata om dom här? Hur ljuvliga är dom inte? Här finns skorna (klick!).Går ju mest i klackar dagarna i ända, men ibland är det skönt att glida omkring i flats. Speciellt på helgerna när man springer ärenden eller liknande. Har ett par svarta loafers från Filippinerna som jag älskar, men sula har spruckit i mitten och dom doftar inte direkt rosor längre heller.. Så föll över dessa för knappt några pengar alls och kände bara YES! Funkar perfekt till vardags men även till festligare tillställningar. Och funkar om än ännu bättre på kontoret.


Nu ska jag vila mig framför Blindspot. Hämta TV och AW imorgon, maskeradkalas på lördag (jag ska vara en lila drake!) och middag med Sara och på söndag kan jag förhoppningsvis träna igen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer