Personbästa!

​Vilken träningsdag igår! Började med att köra morgonpasset i vanlig ordning. 
Vi började med The Eagle;
​8 RFT
8 KB frontsquat 12kg x 2
20 meter farmers carry 12kg x 2

Och sedan 200 reps core strenght 

Efter arbetspasset så var jag sugen på lite mer träning. Tog Håkan under armen och åkte tillbaka. Då blev det 15 minuter övning på du's och sedan försökte jag hitta mitt max i marklyft. Och slog PB. Därefter klev killarna på en wod medan jag körde intervaller på roddmaskinen; 8 x 500 m med 90 sek vila mellan set.

Jag måste slå ett slag för mig själv.
Här går jag omkring och tror att sjukdom som lett muskel- och ledvärk, ingen träning, dålig kost, viktökning och dålig sömn bör ha gett min kropp en ordentlig omgång och försvagat min kropp. I tre veckor har jag kört min kropp (kanske lite för) hårt i boxen men med så väl glädje som energi. Och idag visade att vilja, hårt slit och glädje gör sitt. Idag så drog jag upp 102,5 kg i marklyft. När jag var sjuk, innan jag fick min diagnos, men när kroppen var trött och sliten så fick jag upp 90 kg. Det var för tre månader sen. Jag vet att tekniken inte satt på filmen, och jag vet att det inte är bra för ryggen, men det var ett lyft (av två och det första var faktiskt liiiite bättre) och inte en amrap på marklyft. Hur jag än lyfte stången med 102,5 kg så lyfte jag den. Och jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle få upp den. Det här bevisar bara för mig själv att jag kan om jag vill.

Att träna är så sinnessjukt roligt. Har alltid tyckt att det är roligt att träna på Vicious CrossFit men ändock känt att jag MÅSTE träna. Nu känner jag inget måste, jag VILL träna. Jag längtar till boxen. Jag längtar efter nästa pass. Utan några måsten. Jag är så peppad för 2016. Jag är så peppad på nya mål. Jag är så peppad på livet.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer