Post workout


Kopp HÄR // Assiett HÄR (adlinks)


Fördelen med att vakna innan tuppen är att en hinner med så mycket redan innan lunch. Har precis avnjutit ett mellanmål på balkongen efter ett pass på gymmet, och innan det så hann jag se två avsnitt av Lie to Me på Nettan.

Nackdelen är ju att man hinner med mycket dåligt också. Har fått min första bot, på min egen parkering, och efter det så ramlade telefonen ned från träningsmaskinen och skärmen pajade. Det sägs ju att onda ting kommer i tre så förväntar mig att en till dålig sak sker idag innan dagen vänder och ger mig solsken igen. Hoppas dock att jag kan överklaga boten med hjälp av styrelsen. Jag betalar ju för bövelen för min parkering, men klantigt nog så glömde jag att lägga fram mitt tillstånd igår. Så typiskt, så klantigt och så onödigt, men shit happens.

Nåväl, tänkte ta och städa innan lunch också. I vanliga fall så städar jag inte själv hemma, men den som gör det har genomgått en operation och inte haft möjlighet att komma hit, men snart så, snart slipper jag det igen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer