Produkter som fungerar, ingenting att förlora - bara pengar att vinna

Inlägget innehåller reklamlänkar

Shampoo här // Balsam här

Någonting som glädjer mig med att vara på svensk mark är att kunna köpa bra produkter som faktiskt fungerar för min arma kropp.

Sedan jag fick min hypotyreos så torkar hela min kropp ur. Speciellt hårbotten. Överraskande nog så mådde både min hårbotten och min hud väldigt mycket bättre i solen. Först spårade den ur totalt men efter ett par veckor så var den bättre än någonsin. Och nu på svensk mark igen så har kroppen spårat ur igen. Så nu börjar jag om på noll igen och då är produkterna avgörande.

Någonting som alltid fungerar för mig är Löwengrips produkter. Min hårbotten är som sagt väldigt känslig, men dessa produkter råder bot på kliandet redan efter någon tvätt eller två. Älskar också silverprodukterna för blondiner. Gör verkligen skillnad på det blonda håret på bara en tvätt. Minns att jag tipsade min gamla chef och hon kom tillbaka till jobbet efter en tvätt och var förvånad över resultatet. Håroljan och torrschampot är två andra favoriter i badrumsskåpet. Och för att inte tala om hårsprayen. Produkterna doftar alldeles fantastiskt. Är däremot lite ledsen att parfymen inte tillverkas längre, den är en stor favorit i badrumsskåpet som jag ofta får komplimanger för.

Och nu när jag behöver nya produkter, vad passar då bättre än att Campadre har en kampanj på Löwengrips produkter just nu med kanonpriser? Här hittar du alla aktuella produkter i kampanjen.Vad är Campadre? Precis som Members. En sida med tillfälliga kampanjer på märken. Med väldigt nedsatta priser. Ni kommer väl ihåg att jag köpte min dammsugare från Members för nästan halva priset? Känner rent spontant, vem vill inte kunna handla produkter som man behöver till ett billigare pris än butikspriset?
Och sen jag fick nys om Refunder så beställer jag i stort sett allt online. Dels för att jag slipper gå till butiken och trängas med människor, stå i kö till provrum och kassa och för att jag får hem allting till dörren men framför allt för att med Refunder så får jag tillbaka en procent av beloppet i kontanter. Kostnadsfritt.
Så då om jag jag beställer från Campadre men går in på Campadre via Refunder så får jag alltså inte bara produkterna till kraftigt reducerade priser utan jag får även tillbaka en procent av beloppet i kontanter.

Vill du också handla till kampanjpriser? Registrera dig för Members här och för Campadre här. Helt kostnadsfritt.
Och vill du samtidigt få tillbaka en del av beloppet i kontanter? I ren återbäring. Självklart också helt kostnadsfritt. Registrera dig för Refunder här. Via länken får du dessutom 50 extra kronor insatt på ditt konto. Ingenting att förlora, bara pengar att vinna.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar