Räkna måndagarna till julafton


Måndag. Igen. Jag förstår inte var tiden tar vägen. Säger det varje vecka men det är verkligen så. På jobbet så har jag gjort en kalender så att vi kan räkna ned måndagarna till julafton. Det känns som om att det var igår som jag satte upp den men det är 12(!) måndagar sedan. Och redan då så hade det gått säkert 6-7 veckor sedan jag promenerade in och sa upp mig. Tiden har verkligen gått så fort!

Saker börjar i alla fall ordna upp sig. Köpte en ryggsäck igår (ful som stryk men praktisk och billig!) och beställde precis en reseladdare som konverterar uttagen. Nu största köpet kvar en kamera. Är sugen på Canon G7X men tycker att priset är lite saftig ändå så suger fortfarande på den karamellen. Överväger att kanske köpa någon som i alla fall är en röding billigare men så svårt att veta vilka som är bra? Jag vet ju att Canon G7X tar riktigt bra bilder, och om jag köper en annan så kanske den inte är lika bra och så kanske jag blir besviken?

Behöver boka en flygbiljett från Manila också. Vet egentligen inte varför jag skjuter på det, det är ju bara att göra. Och ett vaccin måste jag åka och hämta. Men sen så, sen tror jag nog bannemig att jag är redo.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar